Aros Forsikring Karavanen 2020 aflyses

Om motorsport der ikke hører under de historiske klasser.
Brugeravatar
Madsen
Indlæg: 254
Tilmeldt: 22. dec 2004, 22:06
Geografisk sted: Silkeborg
Kontakt:

Aros Forsikring Karavanen 2020 aflyses

Ulæst indlæg af Madsen » 11. sep 2020, 19:38

Information fra AROS Forsikring

Det er med stor ærgelse, at vi må aflyse Aros Forsikring Karvanen 2020, som skulle afvikles lørdag den 12. september 2020.

Myndighederne har indskærpet en lang række opfordringer til os som borgere i forbindelse med Covid-19, men også til os som ansvarlige virksomheder, og i dette tilfælde, ligeledes som arrangør af et motorløb.

Vi ville måske kunne gennemføre Aros Forsikring Karvanen ved hjælp af stafetter og mindre grupperinger, men har vurderet, at det til trods for delvis hyggelig samkørsel, grundlæggende ikke lever op til vores ambition om fællesskab samt oplevelser med de gamle køretøjer - 4-hjulede såvel som 2-hjulede.

Og allervigtigst vægter hensynet til den enkeltes sikkerhed absolut højest. Både til os deltagere, men også til de mange frivillige og tilskuere, som ville være tilstede på hele ruten.

Af disse årsager, har vi derfor besluttet, at aflyse Aros Forsikring Karavanen i 2020 – men garanterer at vi kommer tilbage i 2021 med et nyt fantastisk arrangement som vi sammen kan få fornøjelse af.

Vi er rigtig stolte af og begejstret for den køretur, som vi havde planlagt for Aros Forsikring Karavanen 2020 - og Team Old Time har lavet et rigtig flot stykke arbejde.

Det synes vi ikke skal gå til spilde, så vi vil gerne give dig muligheden for at køre turen selv.

Derfor har vi fået produceret en rutebog, som du kan downloade kvit og frit.

Ruten kan køres på en gang, eller deles op i to etaper, og der er mange flotte steder og seværdigheder at se på ruten.

Du kan downloade rutebogen her >>
https://www.aros-forsikring.dk/media/32 ... 155d88da8f

Besvar