76-klassen til CCM og resten af sæsonen

Spørgsmål og diskussion vedr. 1976-klassen
CarstenLaursen
Indlæg: 22
Tilmeldt: 13. dec 2004, 23:22

76-klassen til CCM og resten af sæsonen

Ulæst indlæg af CarstenLaursen » 10. aug 2005, 23:58

Vægtreglementet giver stadig problemer i 76-klassen, hvor de fleste skal køre med ekstra vægt for at overholde dette reglement. Vi er mange der har arbejdet for at få et vægtreglement, der passer til gruppe 4 bilerne, og det er nu lykkedes at overbevise HU om at reglementet skal laves om (jvnf referat 7 fra HU). Det bliver derfor lavet om, så vi kører efter de homologerede vægte fra januar 2006.

Indtil da, d.v.s. her i efterårssæsonen, kræver det enstemmig enighed blandt kørerne at afvige fra det nu gældende (tunge) reglement.
Det har desværre ikke været muligt at skabe en sådan enighed, og det ser derfor ud til at vi på Djursland og formegentlig resten af sæsonen må se os henvist til at køre efter et reglement, som ikke passer til bilerne, og som giver problemer for mange kørere. Det betyder at flere kørere ikke stiller op, da de ikke ønsker at montere betydelig extra vægt i deres iøvrigt historisk korrekte biler.

Vi har arbejdet på at få så mange biler til start i denne nye klasse som muligt. Jeg synes derfor det er meget beklageligt at vi resten af sæsonen får færre biler til start fordi der ikke kan skabes enighed om at køre efter det reglement, som er det historisk korrekte for vores biler, og som vi skal køre efter fra næste år.

Jeg håber at de problemer vi har med vægtene i år og det resulterende lavere deltagerantal ikke kommer til at skræmme nogen væk fra klassen. Fra næste år kører vi ligesom de andre historiske klasser efter de homologerede vægte og kan så også deltage i den vigtige og interessante racer-disciplin, som går ud på lette sin bil.wistoft
HMS 65-klassen A4
Indlæg: 164
Tilmeldt: 9. dec 2004, 10:46

Ulæst indlæg af wistoft » 12. aug 2005, 10:42

Hej Carsten,
Blot en lille tanke.....
Kunne HMS ikke lynhurtigt udskrive en HMS-Cup for de biler der har vaegtproblemer ? Saa kunne man lade disse starte i samme heat som 76 klassen og derved forhaabentlig faa et flot felt til glaede for saavel koerere som klubbens kassemester.
Med sportslig hilsen
Per

Gæst

Ulæst indlæg af Gæst » 12. aug 2005, 12:04

Nu er problemet med vægten jo ikke, at de vejer for meget.
Det er forholdsvis let at montere ekstra vægt, så man opfylder reglementet. Det har vi andre gjort i flere år.
mvh Mogens Thomsen

Besvar